Aan het werk

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers

Floormanagement

Floormanagement is voor ons de basis. Daarom doen wij wat we doen. Het begeleiden van grote groepen mensen, onder hoge druk – daar zijn we goed in. Wij zijn de linking factor op het terrein en zorgen ervoor dat alle partijen krijgen wat ze nodig hebben, zodat alles goed op elkaar aansluit. Op die manier draaien we een zo efficiënt mogelijk evenement, waarbij wij de producent ontzorgen en tegelijkertijd zorgen voor kostenbesparing. 

operations

Opbouw

Opbouw. De start van elk evenement. Niet alleen belangrijk voor onze opdrachtgevers, maar ook voor ons. Met ons multi-inzetbare team pakken wij snel en efficiënt alle taken op. Of het nu om gaat om site, horeca, deco, techniek of om de voorbereiding van show. Met een brede glimlach staan wij voor je klaar. Onze teams zijn zelfvoorzienend, met basisgereedschap, portofoons, aanhangers, fietsen… en zelfs onze eigen slaaptrailers.

crewoperationsproductions

Showdag

Veel organisaties werken met een aparte opbouwploeg, afbouwploeg en showploeg. Wij werken juist het liefst de hele show door. Daardoor weten we precies hoe alles is opgebouwd, en kunnen we personeel en publiek nog beter managen. Wij zijn snel en assertief, en lossen problemen op voordat ze problemen zijn. Zo ontzorgen wij anderen nog beter.

crewoperationsproductions

Afbouw

Van festivalterrein terug naar grasveld. Alles moet weg! Wij weten wat van wie is en zorgen ervoor dat alles klaarstaat voor transport. Pallets worden netjes gestapeld en banners worden gelabeld, zodat ze volgend jaar  makkelijk terug te vinden zijn.

crewoperationsproductions

Productie kantoor

Accreditatie, porto uitgifte, gereedschap uitgifte, maar ook notuleren en planningen verwerken… allemaal onderdeel van de productionele backoffice die wij voor veel klanten mogen ontzorgen. We zijn duidelijk en vriendelijk en leggen alles vast. We zorgen er voor dat er discussie in de productie wordt uitgesloten en dat alle partijen op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van het evenement.

operations

Leverancier uitvragen, schema’s en planningen

De leveranciers zijn de ruggengraat van een evenement, en zo moeten ze ook behandeld worden. Maar ook de belangen van de opdrachtgever zijn belangrijk, zeker bij het maken van een goede deal. Wij zorgen ervoor dat alle leveringen in de juiste aantallen en op de juiste tijd op de juiste plek belanden en weer teruggaan. Op ons kun je rekenen.

productions

Schaaltekeningen

Voor Deworrying zijn de begroting en de tekening het startpunt van iedere productie. Wij tekenen alles tot in detail. Niet alleen voor de voormannen, maar ook voor gemeenten en diensten. Zo heeft iedereen een helder en gedetailleerd beeld van het evenement.

productions

Boneyard en machineriebeheer

Niet ontgaat ons. Alle leveringen die binnenkomen, fotograferen en tellen wij. Wij registreren eventuele schades, houden in de gaten welke spullen aan wie zijn uitgereikt zorgen ervoor dat alles weer netjes teruggaat naar de leveranciers. Wij denken met iedereen mee, zodat de dag voor elke partij zo soepel mogelijk verloopt. ’s Avonds zorgen wij ervoor dat alle machines weer schoon, netjes en volgetankt zijn. Op naar de volgende dag, waar we jullie opnieuw met een grote glimlach opwachten.

operations

Productionele opvang en ondersteuning

Wij bemannen de poort en zorgen ervoor dat het terrein toegankelijk blijft voor alle verschillende partijen. Ook bemannen we de incheck van de crew en regelen we de uitgifte van materialen en machinerie. Ook communiceren we met alle leveranciers en andere belanghebbenden, zodat de producenten aan nog minder hoeven te denken.

operationsproductions

Inventaris ontvangen, plaatsen en weer inpakken

Wij regelen alles wat te maken heeft met de inventaris: de foldtables, de stoelen, de krukken, de biertafels, de ijskasten en ga zo maar door. Natuurlijk maken wij daarvoor ook de inventarislijsten. Wij laten de producent weten wat er besteld moet worden, ontvangen alle materialen tijdens de productie, zetten alles op de goede plek, halen na de show alles weer op en zorgen voor een compleet transport.

crewoperationsproductions

Heklijnen plaatsen

Wil jij graag maximaal tienduizend man op je festivalterrein houden? Dan plaatsen wij graag alle hekken. Ook bij een grote lijn pakken wij met alle liefde de binnenste lijnen voor jullie op, waarbij we natuurlijk ook rekening houden met eventuele barren, foodtrucks en andere zaken. Wij houden alles in de gaten: geen onbemande gaten en geen onverwachte weersomstandigheden tijdens opbouw, afbouw en showdag. Ontstaat er toch een probleem? Dan schakelen wij zo snel als maar kan.

crewoperations

Palletkoningen

We noemen onszelf ook wel de palletkoningen van de festivalwereld. En dat is niet voor niets: veel opdrachtgevers benaderen ons vanwege onze pallet skills. Onze creatievelingen bedenken van tevoren de leuke ideeën, en maken palletmeubels zo een onmisbaar onderdeel van jullie deco.

crewoperations

Hoogwerkers

Van het besturen van een hoogwerker tot het beklimmen van een hoge stellage – ons team pakt al die klussen moeiteloos voor je op. Wij hebben altijd de juiste materialen bij ons om zonder gevaar naar boven te kunnen klimmen. Hoogtevrees? Zeker niet. Al duizenden klimuren in de benen? Dat zeker wel. 

operations

Banners en signing

Banners – voor ons zijn die een feestje. Wij hebben de strakste routine. Wat dacht je van hekwerkbanners met plattegronden, reisschema’s of promotie, of banners voor EHBO, nooduitgangen en toiletten? Wij hebben alles wat je maar wilt. Daarbij letten we goed op een slimme plaatsing en goede zichtbaarheid. En zo hebben we ook een streepje voor tijdens de show, want wij weten het allerbest waar alles staat.

operations

Barren bouwen

Voor de horeca ontvangen wij alle leveringen, bouwen wij de barren en zetten we alles goed neer voor de show. We delen alles zo efficiënt mogelijk in, zodat het personeel zo slim mogelijk de bar kan runnen. Dat betekent meer winst op alle mogelijke vlakken: niet alleen qua tijd, maar ook in de portemonnee. Ook zorgen we meteen voor de juiste horecaopvang en personeelsbegeleiding. Daarnaast kun je onze Deworriers altijd inzetten als veldrunners. Tot slot ruimen we naderhand alles netjes op, zodat het terrein er de volgende dag weer stralend uitziet.

crewoperations

Heftruckchauffeurs

Er bestaan genoeg mensen met een heftruckcertificaat, maar volbloed heftruckchauffeurs zie je maar zelden. Ons teams bestaan uit honderd procent echte heftruckchauffeurs, die makkelijk, snel én veilig over het terrein rijden. Zo helpen we anderen en hebben we tegelijkertijd het inzicht om zelfstandig te werken. Al onze heftruckchauffeurs zijn uiteraard in het bezit van een certificaat.

operations

Snel, vriendelijk en assertief: onze CP’s

Duidelijke communicatie, assertiviteit, snel schakelen, uitsluiten van discussies, bescheidenheid, betrouwbaarheid – al die eigenschappen kenmerken onze CP’s. Zowel voor de organisatie als voor de beveiliging pakken wij de communicatie op. EHBO, schoonmaak, techniek, deco, site, entree, artist handling – wij zijn delinking factor op het festivalterrein.

operations

Crewmanagement

Of het nu gaat om vierhonderdvijftig man barpersoneel of om de vierdaagse opvang van drieduizend beveiligingsdiensten – wij regelen het. Ons opvangteam richt zich altijd op de belangen van de opdrachtgever. We zorgen ervoor dat de incheck goed en snel verloopt, waardoor iedereen zich op de juiste plek met de juiste briefing verzamelt. We regelen de kleding, kluisjes, portofoons en het in- en uitklokken. Naderhand zorgen ervoor dat alle spullen weer netjes terugkomen. De opdrachtgever ontvangt een duidelijk overzicht met de exacte aantallen, wie er aanwezig was en hoelang iedereen precies heeft gewerkt. Want inzicht is overzicht.

operations

Entreemanagement, ticketscan en sealstations

Wij regelen de entree. Wij schalen het personeel op en af, wij houden de entree schoon en communiceren met de beveiliging over de snelheid van de visitatie. En niet alleen de coördinatie, maar ook de achterwacht en het personeel zelf kunnen wij leveren. Daarbij staan betrouwbaarheid, verzorgdheid en vriendelijkheid voorop. De eerste indruk is immers de belangrijkste. Het personeel creatief stylen? Ook daarin denken wij met jullie mee.

crewoperations

Stagecrew en artisthandling

Zet ons in op jouw stageproductie. Welke cues wil jij echt niet missen? En wat dacht je van onze assertieve én gastvrije artisthandlers? Wie je ook nodig hebt, wij staan voor je klaar. 

operations

Stagehands

Ook alle techniek pakken wij natuurlijk graag op. Onze technisch producenten worden ondersteund door een rammend snel en effectief team, dat alle logistiek en rol- en tilwerk oppakt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het laden en lossen van trailers, flightcases naar de juiste plekken krijgen, truss tikken en licht en geluid aangeven en ophangen. Deworrying Operations levert natuurlijk ook gelijk de nodige heftruckchauffeurs, die de snelheid er helemaal in houden.

crewoperations

Horeca- en cateringpersoneel

Deworrying is een onafhankelijke partij die met veel plezier het personeel op grootschalige evenementen managet. Daarbij zetten we ook graag ons eigen team in. Zo waarborgen we de effectiviteit van ieder horecastation. Alle horeca-Deworriers hebben een Verklaring kennis en inzicht Sociale Hygiëne (SVH). Daarmee leveren wij niet de alleen leiding en coördinatie van iedere bar, maar ook alle benodigde barhoofden. Natuurlijk denken we ook graag mee over de optimale inzet van het barpersoneel, door onze planningservaring en netwerken aan te spreken.

crewoperations

Roulatie- en servicemedewerkers

Deworrying verzorgt de roulatie van verschillende posten. Denk aan beveiligings-, horeca- en cateringposten, maar ook aan serviceposten langs een sportparcours. Samenwerken met Deworrying garandeert een structurele, snelle én vriendelijke vorm van aflossing.

crew

Flexibel en multi-inzetbaar

Een team dat meebeweegt met de bezoekersstroom. Dat zo efficiënt mogelijk te werk gaat. Dat op iedere uithoek van het terrein te vinden is. Dat is het team dat je nodig hebt. Wij bemannen alle vaste posten, zoals de lockers, toiletten, merchandise, kiosk en ticketscan. Wij weten waar de bezoekerspieken en -dalen zitten, en schalen op die momenten op en af. Zet ons op elke plek in.

crew

Alert en Gastvrij

Tijdens  showdagen zijn wij op het terrein bezig met het waarborgen van de sfeer voor uw gasten. Incidenten en potentiële problemen signaleren, en lossen wij op voordat ze zichtbaar zijn voor uw gasten.

crewoperationsproductions

Be the gentleman

Wij bieden een luisterend oor aan jouw gasten en medewerkers, helpen waar nodig en zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd kan genieten van jouw evenement.

crewoperations

Zorg voor de crew

Tijdens ieder evenement is het van groot belang dat de hele crew en alle leveranciers goed worden verzorgd. Wij zorgen voor alle primaire bevoorrading tijdens de showdag, waardoor iedereen zich goed voelt en dat ook naar bezoekers kan uitstralen. Hydratatiemanagement is onze tweede natuur.

operations

Promotionele acties

T-shirtsignering, opblaasmaterialen, productpromoties – wij zorgen ervoor dat alle spullen op het juiste moment op de juiste plek zijn. Behoeve aan een creatieve sparringpartner? We denken met veel plezier mee over originele acties en voeren ze graag voor je uit.

crewoperations

Was dit het?

Nee. Wij doen er alles aan om producties en producenten te ontzorgen. We horen graag hoe we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Wil je een bepaald onderdeel van de productie overdragen? Dan komen we graag langs en pakken we ook dat deel op projectbasis op. We rijden door heel Nederland, dus bij jou stoppen is geen probleem.

crewoperationsproductions