Vacatures

Ons bedrijf is ontstaan vanuit de behoefte jonge mensen, die de beste evenementen producenten willen worden, zo op te leiden en begeleiden, dat ze na hun periode bij Deworrying direct op de juiste plekken in de markt terecht komen.

Wij leggen enorm veel nadruk op de persoonlijke en team ontwikkeling van de groep en door onze intense samenwerking en manier van werken, vormen we niet alleen een hechte familie en netwerk, maar zorgen we er ook voor dat we het vertrouwen krijgen van onze klanten dat we de meest effectieve, efficiente en veilige operaties kunnen runnen.

Huibert (Oprichter en Lead Operations and Strategy) en Kira (Lead DEWORRYING.Operations MAMA) hebben in okt 2019 tijdens ADE een leuke Podcast opgenomen waar de geschiedenis, de huidige situatie en de toekost van Deworrying besproken wordt.

Beluister de Podcast hier…

We hebben ook een paar voorbeeld verhalen/’personas’ op een rijtje gezet.. herken jij je hier in?

 
Ik ben Deworrier. Regelen zit in mijn bloed. Ik hou van lijstjes en to-do lists. Daarnaast steek ik graag mijn handen uit de mouwen en ben ik niet bang om vies te worden. Ik zet alles op alles om mijn taak de volbrengen en dat doe ik het liefst in een hecht team. Eerlijkheid en loyaliteit vind ik erg belangrijk. Ik ken mijn eigen kwaliteiten en ben eerlijk naar mezelf en mijn collega’s wat ik wel en niet kan. Het leukste om te doen vind ik andere mensen blij maken, gastvrijheid is daar natuurlijk leidend bij.

Hostess

 
Ik ben Deworrying Hostess. Ik hou van service bieden en zorg ervoor dat gasten het van begin tot eind naar hun zin hebben. Ik probeer voor dat kleine beetje extra. Uiterlijke verzorging is voor mij belangrijk, ik ben immer de eerste indruk. Goed kunnen luisteren en geduld hebben zijn eigenschappen die bij mijn werk niet kunnen ontbreken. Ook ben ik me bewust van mijn eigen grenzen en zal deze ten alle tijden waarborgen. Ik werk graag in teamverband en ben communicatief erg sterk. Werken in de weekenden is voor mij ook geen probleem.


Crew member

 
Ik ben Deworrying crew. Ik ben ontzettend leergierig en wil vind het fijn mensen te ondersteunen en te ontzorgen. Ik ben inzetbaar op verschillende facetten van een festival. Ik zal er alles aan doen om iemand zijn/haar werkzaamheden gemakkelijker te maken. Dit alles zal ik altijd met een grote glimlach op mijn gezicht doen. Gastvrijheid is leidend in al mijn werkzaamheden. Ik ben communicatief goed en werk graag in teamverband.