TEAMS

Waar Deworrying haar kracht vindt is het samenstellen van hechte, discrete, enorm hard en effectief werkende teams. 

Los van het enorm hechte vaste Deworrier team, is het van belang dat iedere groep die wij onder ons krijgen zicht ook als groep en familie gaat gedragen. Belangrijkste daarvan is dat ze leren elkaar vertrouwen en weten dat iedere stap die zij niet zetten, iemand anders in het team wel moet zetten. Door een bewezen methode zijn wij in staat hechte team neer te zetten. Of dat nu in Nederland of in het buitenland is. Wij hebben al een aantal operationele multidisciplinaire team mogen neer zetten met een enorme ambitie en drive of efficient en effectief grootschalige projecten te realiseren. 

Wij kunnen een team voor ieder project samenstellen. Dat doen we met juiste mensen op de juiste momenten. Deworrying zorgt er voor dat personeel altijd relevante certificeringen heeft. Zo hebben onze Deworriers allemaal hun heftruck, hoogwerker en verrijker certificering. Ook beschikken ze allemaal over SVH. Op basis van niveaus en inzet beschikken onze mensen ook over VCH+, ESO / Beveiligingspapieren, BHV, Brandwacht certificering

Systemen die specifiek van toepassing zijn voor een klant leren we snel aan. Voor de grotere systeem worden workshops georganiseerd en voor anderen is er training ‘on the job’. We zijn er in ieder geval niet bang van en werken met veel verschillende productionele en operationele systemen.

De teams die wij inzetten op gebied van WEINSURE en de productie.. zijn onze meest gekwalificeerde Deworriers. Niet alleen beschikken zij ook over alle nodige certificeringen, maar zijn ze ook geschoold op gebied van operationeel administratie en verzekeringskwesties. Zij zijn dus ook in staat, los van de operationele inzet, de relevante schade en ongevallen op te lossen.

Mocht je meer willen weten over onze werkwijze of teams, of zou je het willen hebben over de mogelijkheden om ons een team voor jou op maat neer te zetten, met jou eigen mensen? Neem contact met ons op en we gaan het fixen!