Synergie

Door een overkoepelde evenementen verzekering te combineren met een productie en operatie team en een beveiligingsbedrijf, ontzorgen wij onze klanten op een unieke en ingrijpende wijze.

Deworrying begon als een show management bedrijf. Na een productie waar we de brandblusser niet op het juiste moment konden vinden hebben we besloten niet alleen de show, maar ook de op en afbouw voor ons rekening te nemen. Het gaat er daarbij om dat we altijd streven naar productionele en operationele effectiviteit en veiligheid van niet alleen de spullen en de mensen, maar ook de belangen van de organisatie.

Door de jaren hebben wij ons bewezen als een betrouwbare partij die de juiste belangen behartigd en loyaal is aan one opdrachtgevers. We doen er alles aan om mee te denken en de grijze gebieden op te pakken.

Deworrying heeft heel hard gewerkt naar een positie waar onze klanten niet alleen operationeel op ons bouwen maar ons ook het voorbereidende werk laten doen. Dit geld dan niet alleen het opbouwen van het terrein, maar wij leveren al jaren personeel en operationeel management voor entrees, beveiliging, commando dorp, site, techniek, horeca voor evenementen als Mysteryland, Kingsland, maar ook stands evenementen als Lichtjes Avond en Delf. Het maken van de veiligheidsplannen en het coördineren van alle diensten en personeel is daarbij dan ook onze specialiteit.

Onze verzekering maakt het plaatje af. We zorgen er niet alleen voor dat alles wat gebouw wordt op de juiste manier gedaan wordt, maar we zorgen er ook voor dat alle schades en andere problemen door ons verwerkt en opgepakt worden. Voor de organisator, producent of leverancier is dat dus achteraf geen papierwerk. Deworrying lost de schades direct ter plekken op en door onze unieke verkering dekken we iedereen en alles wat er op het terrein gebeurd gedurende de op- en afbouw en show.

Afhankelijk van de grote van het evenement is dit een opzetje van wat wij leveren in combinatie met onze evenementen verzekering;

Wij coördineren alle bewegingen op het terrein en documenteren alles wat aangeleverd en geretourneerd wordt. Dat doen we met;

  • Een Deworrying in het productie kantoor, de machinerie en de boneyard.
  • Een Beveiliger bij de leverancier ingangen.
  • Nachtbewaking

Los van deze basis onderdelen kunnen wij onderdelen als signing, het plaatsen van inventaris en brandblussers, het bouwen van de binnenste leklijn en veel andere onderdelen van de operatie oppakken met onze operationele teams.

Op show pakken wij niet alleen het troebel shooten graag op met onze site jongens, maar coördineren we dat graag vanuit de CP met de ons CP(O)s. We zorgen voor het buitengebied en lossen alle problemen op wat het bus taxi en fiets verkeer wat richting het evenementen terrein komt. De coronachecks, ticket scan, seal stations en visitatie pakken we op met het juiste gecertificeerde personeel op de juiste plek.

Als er gedurende dit gehele proces spullen kwijtraken of kapot gaan, door wie dan ook, of er is ledsel, of een andere calamiteit, pakken wij het incident op en handelen alles gedurende en na het festival of evenement af met de verzekeraar. Het maximale financiële risico wat een organisatie loopt is 2500 euro. De rest wordt opgelost door Deworrying en haar partners.

Wil je een vrijbijvend gesprek om het te hebben over waar Deworrying jullie kan assisteren? Neem contact met ons op!