Onze crew

Onze crew bestaat uit harde werkers met hbo werk- en denkniveau. Onze Deworriers komen uit het hele land, maar hebben allemaal dezelfde werkmentaliteit en ambitie om van ieder festival een succes te maken. Onze crew is als een familie, die het motto Iedere stap die jij zet, hoeft een ander teamlid niet te zetten in alles uitdraagt.

Ons team bestaat uit een harde kern van fulltime Deworriers, met daaromheen een flexibele crewschil.
Samen vormen we een dynamische groep, die hard voor elkaar, de klanten en zichzelf wil werken.

Deworrien – zo noemen wij het lopen van een productie. Daarvoor heb je veel parate kennis nodig, die je alleen maar krijgt door veel kennis en jarenlange ervaring. Die kennis en ervaring hebben onze teamleiders. Ze delen die informatie graag met elkaar.

Snel, kundig en gastvrij – voor een goede prijs. Dat is Deworrying. Dankzij onze unieke van werken lopen wij altijd met een brede glimlach op het festivalterrein.
Wij weten wat nodig is, begrijpen wat samenwerken betekent en zetten daardoor snel en effectief het beste resultaat neer.

Wij leveren absolute kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Tijdens opbouw, showdagen én afbouw zijn wij continu bezig organisaties en hun gasten te ontzorgen.

Wij staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.