Deworrying Plus

ONZE ‘CORE BUSINESS’ ZAL ALTIJD ZIJN DE MEEST EFFECTIEVE OPERATIE NEERZETTEN VOOR ONZE KLANTEN. LOS VAN DE MENSEN EN SPULLEN DIE WIJ DAARVOOR INZETTEN ZIJN ER ANDERE RELEVANTE ONDERDELEN WAAR WIJ GRAAG ONTZORGEN.

 

 

 

Doormiddel van een exclusieve samenwerking met WeInsure kunnen wij klanten van Deworrying, wereldwijd, totaal ontzorgen op gebied van verzekeringen, operationele administratie en afhandeling van schades.

Deworrying neemt strategische posities in gedurende de operatie van het evenement. Het productiekantoor, de boneyard en de machinerie. Wij zorgen er voor dat alle materialen die binnen komen op de juiste manier geadministreerd worden bij de load-in en load-out. Ook houden wij intern bij wie de aangenomen materialen in gebruik heeft genomen, en rapporteren we alles na afloop van het evenement aan de organisatie.

Een belangrijk onderdeel hiervan is dat wij ook op locatie alle schades direct administreren en verwerken. Daarbij dekt onze verzekering alle betrokkenen bij het evenement. Er wordt dus ook achteraf geen administraties en verzekerings ‘spel’ gespeeld om er achter te komen ‘wie de schuldige is’.

Voor meer over deze unieke dienst kijk op DEWORRYING.Insures.Events

 Al jaren hebben wij veel te maken met de beveiliging van grootschalige evenementen.

Los van het aansturen van beveiliging vanuit de rol van organisator of producent, werken wij ook jaren direct voor beveiligingsbedrijven waarbij we de logistiek en communicatie op het evenement verzorgen. Hier zijn wij nu een stap verder in gegaan met ons bedrijf ‘Entrance Experts’.

In samenwerking met BMS Security en Partners in Crime biedt Deworrying organisatoren en producenten veiligheid op een effectieve manier waarbij de belangen van de organisatie of producenten centraal staan. Geïnteresseerd? Kijk vooral even op Entrance-Experts.com.
Door de hoeveelheid evenementen waar Deworrying bij betrokken is, kunnen wij tegen scherpe prijzen verbruiksmateriaal verzorgen.

Deze wordt op nacalculatie afgerekend waardoor je dus alleen koopt wat je gebruikt.

Het gaat hierbij voornamelijk om tyraps
en ducktape. Andere producten kunnen op aanvraag ook geleverd worden.

Prijzen, afhankelijk van aantal verbruikt tijdens de productie:

  • Tussen de 4,50 en 5,25 voor Tyraps
  • Tussen de 8 en 9,50 voor Afzetlint
  • Tussen de 5,75 en 6,50 voor Markeerspray
  • Tussen de 3,40 en 5,50 voor Gaffa
  • Tussen de 0,91 en 1,06 voor PVC Tape
  • Tussen de 2,35 en 2,75 voor Dubbelzijdige tape.

Voor meer over deze diensten kan je altijd contact met ons opnemen