Deworrying aanvullend

ONZE ‘CORE BUSINESS’ ZAL ALTIJD ZIJN DE MEEST EFFECTIEVE OPERATIE NEERZETTEN VOOR ONZE KLANTEN. LOS VAN DE MENSEN EN SPULLEN DIE WIJ DAARVOOR INZETTEN ZIJN ER ANDERE RELEVANTE ONDERDELEN WAAR WIJ GRAAG ONTZORGEN.

 

Maart 2020 gebeurde het. Nederland ging op slot voor ons als evenementen makers door het Corona virus. Geen evenementen.. Dus wij bedachten het slaap concept, East Nomads

Het is geen camping, geen festival, geen luxe hotel, geen cruise schip. Wel heeft het concept van al deze dingen iets weg.

 

Ook onze Pentahouse is een product wat tot stand is gekomen tijden de Corona crises. We waren op zoek naar een unieke slaap accommodatie. Deze was niet te vinden en dus, samen met Buitelaar Metaal en Next Level Concepts hebben wij de Pentahouses ontwikkeld. We zijn de markt op gegaan met die basis modellen die ook nog is totaal naar eigen wil in te richten zijn.

We hebben de One; Een glazen huisje voor in de achtertuin of leuk voor mogelijke zakelijke toepassingen

De Pentahouse Glamping is ons slaapmodel

En de Pentahouse Event. Totaal multifunctioneel inzetbaar met uitgifte, stroom, licht, en een deur die op slot kan. Daarnaast zijn de units schakelbaar en dus makkelijk op lange (festival) lijnen te zetten voor onder andere Drinks, Food en/of Merchandise.

 

Doormiddel van een exclusieve samenwerking met WeInsure kunnen wij klanten van Deworrying, wereldwijd, totaal ontzorgen op gebied van verzekeringen, operationele administratie en afhandeling van schades.

Deworrying neemt strategische posities in gedurende de operatie van het evenement. Het productiekantoor, de boneyard en de machinerie. Wij zorgen er voor dat alle materialen die binnen komen op de juiste manier geadministreerd worden bij de load-in en load-out. Ook houden wij intern bij wie de aangenomen materialen in gebruik heeft genomen, en rapporteren we alles na afloop van het evenement aan de organisatie.

Een belangrijk onderdeel hiervan is dat wij ook op locatie alle schades direct administreren en verwerken. Daarbij dekt onze verzekering alle betrokkenen bij het evenement. Er wordt dus ook achteraf geen administraties en verzekerings ‘spel’ gespeeld om er achter te komen ‘wie de schuldige is’.

Voor meer over deze unieke dienst kijk op DEWORRYING.Insures.Events

 

Door de hoeveelheid evenementen waar Deworrying bij betrokken is, kunnen wij tegen scherpe prijzen verbruiksmateriaal verzorgen.

Deze wordt op nacalculatie afgerekend waardoor je dus alleen koopt wat je gebruikt.

Het gaat hierbij voornamelijk om tyraps
en ducktape. Andere producten kunnen op aanvraag ook geleverd worden.

Prijzen, afhankelijk van aantal verbruikt tijdens de productie:

  • Tussen de 4,50 en 5,25 voor Tyraps
  • Tussen de 8 en 9,50 voor Afzetlint
  • Tussen de 5,75 en 6,50 voor Markeerspray
  • Tussen de 3,40 en 5,50 voor Gaffa
  • Tussen de 0,91 en 1,06 voor PVC Tape
  • Tussen de 2,35 en 2,75 voor Dubbelzijdige tape.

De Burgemeesters bedenken en maken concepten. Binnen de lijntjes, buiten de lijntjes: jij vraagt, zij creëren. (Liever buiten de lijntjes, dat dan weer wel). “Onze werkzaamheden verdelen wij onder in evenementencommunicatie en horeca & catering.” 

Voor meer informatie over de burgemeesters, hun projecten en wat ze allemaal organisatorisch en conceptmatig kunnen oppakken, kijk op www.deburgemeesters.nl


Voor meer over deze diensten kan je altijd contact met ons opnemen