Academy

*REIS MEE MET JE FAMILIE EN BOUW EN COÖRDINEER DE MOOISTE PROJECTEN.*

Een echte evenementenorganisator denkt om in moeilijke tijden. Pakt wat hij pakken kan en deinst niet achteruit voor een beetje uitdaging in het leven.

Deworrying gaat door! Wij vechten voor jullie toekomst, wij zijn het meest gelukkig als we jou op die plek kunnen krijgen waar je van droomt.

WHO IS OUR NEXT DEWORRIER?
Wij hanteren geen standaardprocedures, maar wij gaan voor persoonlijke groei.

Heb jij veel van bovenstaande checkboxen aangevinkt? Dan pas jij bij onze mindset en zoeken wij jou!

Wij hopen wij jou snel te ontmoeten, want binnen enkele maanden gaat Deworrying de velden weer op! De festivals laten nog wel even op zich wachten, maar je kan niet vroeg genoeg beginnen met leren. Als het zover is kan jij direct met ons mee.

Ons doel is om jou klaar te stomen voor jouw einddoel.
Daar zul je voor moeten vechten, maar wij vechten met je mee!
Om een echte Deworrier te worden verwachten we dat je leergierig bent en een stevige dosis humor, een goede mate van zelfreflectie en een drive om te leren hebt.

Bij ons begin je niet als individu, maar wij starten als één familie!

Zit je nu nog steeds enthousiast mee te knikken achter je laptop?
Stuur dan nu jouw sollicitatiebrief + CV naar:

Werkenbij@deworrying.com
*Vermeld in het onderwerp: I WANT TO BE A DEWORRIER

Huibert (Oprichter en Lead Operations and Strategy) en Kira (Lead DEWORRYING.Operations MAMA) hebben in okt 2019 tijdens ADE een leuke Podcast opgenomen waar de geschiedenis, de huidige situatie en de toekost van Deworrying besproken wordt.

Beluister de Podcast hier…

Meer weten over onze beschikbare functies?! Maar hier je keuze;

GEZOCHT: DEWORRIERS (FULLTIME)

Ik ben DEWORRIER. Regelen zit in mijn bloed. Ik hou van lijstjes en to-do lists. Daarnaast steek ik graag mijn handen uit de mouwen en ben ik niet bang om vies te worden. Ik zet alles op alles om mijn taak de volbrengen en dat doe ik het liefst in een hecht team. Eerlijkheid en loyaliteit vind […]

GEZOCHT: ALLROUND CREW (PARTTIME)

Ik ben DEWORRYING CREW. Ik ben ontzettend leergierig en wil vind het fijn mensen te ondersteunen en te ontzorgen. Ik ben inzetbaar op verschillende facetten van een festival. Ik zal er alles aan doen om iemand zijn/haar werkzaamheden gemakkelijker te maken. Dit alles zal ik altijd met een grote glimlach op mijn gezicht doen. Gastvrijheid is leidend in […]

AANGEBODEN: MEELOOP EN AFSTUDEER STAGES

*Zie jij overal een feestje in, zelfs als er geen feestjes worden gegeven?* Een echte evenementenorganisator denkt om in moeilijke tijden. Pakt wat hij pakken kan en deinst niet achteruit voor een beetje uitdaging in het leven. Zit jij nu achter je laptop thuis en ben je nu mega gemotiveerd aan het mee knikken bij […]