GEZOCHT: DEWORRIERS (FULLTIME)

Ik ben DEWORRIER. Regelen zit in mijn bloed. Ik hou van lijstjes en to-do lists. Daarnaast steek ik graag mijn handen uit de mouwen en ben ik niet bang om vies te worden. Ik zet alles op alles om mijn taak de volbrengen en dat doe ik het liefst in een hecht team. Eerlijkheid en loyaliteit vind ik erg belangrijk. Ik ken mijn eigen kwaliteiten en ben eerlijk naar mezelf en mijn collega’s wat ik wel en niet kan. Het leukste om te doen vind ik andere mensen blij maken, gastvrijheid is daar natuurlijk leidend bij.

Word jij onze nieuwe productieheld? Deworrying groeit hard en daarom zijn wij per direct op zoek naar een allround productiemedewerker (minimaal 32 uur). Samen met het productieteam zorg je ervoor dat alles tijdens een festival of ander leasure concept tot in de puntjes geregeld is – van het plaatsen van hekken tot het aansturen van horecapersoneel. Deworrying ontzorgt in alle facetten van een evenement/leisure concept.

We zijn op zoek naar starters die willen leren hoe je een compleet festival organiseert. Je doet praktijkervaring op bij verschillende soorten evenementen die we dit seizoen produceren – van grote dance events als Mysteryland tot food festivals. Met het team ben je verantwoordelijk voor de hele op- en afbouw van een festival en leer je alle ins en outs van producties. Je leert zelfs zoveel dat je wellicht zelfs kunt doorgroeien om leiding te kunnen geven aan je eigen team.

What’s in it for you?

Je krijgt waardevolle ervaring in de grote logistieke producties die we wekelijks draaien. Omdat je grote groepen mensen moet leiden en sturen, leer je alles over management en communicatie, en dat gaat je in de rest van je carrière natuurlijk enorm goed van pas komen. Daarnaast krijg je:

 • Een marktconform salaris;
 • Een on the job opleiding waarbij je ervaring opdoet bij meer dan de 270 evenementen die we dit seizoen produceren – van festivals tot sport- en zakelijke events;
 • Een flexibele baan met doorgroeimogelijkheden;
 • Een fantastische werksfeer: leuke collega’s die allemaal even hard samenwerken en ernaar streven om de beste producenten ter wereld te worden;
 • De start van een groot netwerk in festivals en events;
 • Uitdagend werk dat zo afwisselend en leuk is dat je soms vergeet dat je aan het werk bent;
 • Na een lange werkdag een koud biertje en ontspanning.

Wat moet je als een startende Deworrier al zijn, hebben en kunnen?

 • Je bent flexibel inzetbaar (ook in de nachten en weekenden);
 • Je hebt mbo/hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt een proactieve houding en bent leergierig – niet lullen maar poetsen;
 • Je hebt oog voor detail en een servicegerichte houding;
 • Je kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband.

Wil jij leren hoe je een compleet festival organiseert? Ben jij klaar voor een enorm leerzame periode waarbinnen je jezelf maximaal kunt ontwikkelen? Waar wacht je nog op? Stuur jouw cv met motivatiebrief en een recente foto naar werkenbij@deworrying.com.

Meer Your Career Opportunity