Onze crew bestaat uit harde werkers met HBO denk – en werkniveau. Wij werken met studenten van de opleiding Leisure Management van de Hogeschool Rotterdam onder de noemer ‘Creating Producers’

Wij laten studenten voelen wat het is om onder druk te moeten presteren. Wat er nodig is om een evenement neer te zetten en welke schakels daar allemaal van belang zijn. Wij willen jonge enthousiaste mensen de kans geven om tijdens hun HBO- studie een groot scala ervaring en kennis op te doen, om zo na hun studie ook directe waarde te kunnen toevoegen in welke organisatie dan ook.

‘Deworrien’  ofwel productie lopen gaat over parate kennis, iets wat inherent is aan jaren kennis en ervaring. Onze teamleiders hebben deze kennis en ervaring. Als bedrijf vinden wij het delen van deze kennis van groot belang’  

Schermafbeelding 2016-03-29 om 17.10.54

Snel, kundig en gastvrij…  voor een goede prijs!

Onze manier van werken zorgt er voor dat er altijd enthousiaste positieve mensen op het festival terrein rondlopen. Niet omdat ze er vrijkaarten voor kunnen krijgen, maar omdat ze oprecht willen zien en voelen wat het is om een evenement in elkaar te zetten en te draaien. Een goede mix van mensen met jaren ervaring en kennis, die weten wanneer er bijgeschakeld moet worden. En enthousiaste jonge mensen, die iets willen leren weten wanneer er ruimte is om iets bij te brengen.

Wij leveren absolute kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid en zijn gedurende de showdag(-en) en op- en afbouw bezig met Deworrying  van zowel de organisatie als haar gasten. 

 

1888852_470265183108071_4813503308133560656_o

 

Wij staan klaar om u te ontzorgen, neem gerust contact met ons op!