Eén weekend, Drie producties en een team van 15 Deworriers! 

Het weekend van 5 maart 2016 heeft Deworrying Mudmasters, Don’t Let Daddy Know en Crazyland mogen ontzorgen.

IMG_5745

Mudmasters is een hindernisparcours gebaseerd op een echte militaire stormbaan.  We hebben geholpen met de opbouw en de afbouw van het evenement. Van garderobe bouwen tot het parcours afzetten en van autobanden uit de modder halen tot de heklijn weg halen, we hebben het allemaal weer mogen doen!

Bij Crazyland heeft Deworrying de gehele floormanagement opgepakt. Crazyland is een indoor festival in de North Sea Venue. Het team heeft ontzorgt op verschillende plekken. De hoofdtaak is het bevoorraden van de bars en alles in goede banen leiden. Er was één aanspreek punt voor alle partijen, de partijen waar mee wij samen werken zijn de EHBO, beveiliging en de horeca.

Ook hebben twee Deworriers gewerkt bij Don’t Let Daddy Know. Dit evenement was in de Ziggo Dome in Amsterdam. Hier
hebben zij de entree gebouwd, barrières geplaatst en banners opgehangen.

We hebben een top weekend gehad! Laat het seizoen maar beginnen!

Mudmastersmudmasters1

IMG_5750DLDKIMG_5752

Als team kunnen wij steeds meer aan. Hier alleen in de diverciteit van type opdrachten maar ook in de capaciteit om meerdere projecten tegelijk te draaien.Eén weekend, Drie producties en 15 Deworriers! 

Het weekend van 5 maart 2016 hebben wij Mudmasters, Don’t let daddy know en Crazyland mogen ontzorgen.

Mudmasters is een hindernisparcours gebaseerd op een echte militaire stormbaan. Wij hebben geholpen met de opbouw en de afbouw van het evenement. Van garderobe bouwen tot het parcours afzetten en van autobanden uit de modder halen tot de heklijn weg halen, we hebben het allemaal weer mogen doen!

Bij Crazyland hebben wij de gehele floormanagement opgepakt. Crazyland is een indoor festival in deNorth Sea Venue. Het team heeft ontzorgt op verschillende plekken. De hoofdtaak is het bevoorraden van de bars en alles in goede banen leiden. Er was één aanspreek punt voor alle partijen, de partijen waar mee wij samen werken zijn de EHBO, beveiliging en de horeca.

Ook hebben twee Deworriers gewerkt bij Don’t let daddy know. Dit evenement was in de Ziggo Dome in Amsterdam. Hier hebben zij geholpen bij de opbouw en de afbouw.

We hebben een top weekend gehad! Laat het seizoen maar beginnen!

12794831_767011630100090_5346676884874596984_oSchermafbeelding 2016-03-25 om 15.45.15DLDK

29-03-2016