Drietal uitverkochte avonden Loveland ADE, waar liefhebbers van techno op hun wenken bediend werden en waar Deworrying de horeca partij ondersteunden om het de bezoekers nog net even wat meer naar de zin te maken.

Donderdag was de aftrap van drie nachten Loveland ADE in de Mediahaven in Amsterdam. Deze avonden stonden in het teken van verschillende techno artiesten en labels. Deworrying was gedurende deze drie dagen verantwoordelijk voor het ondersteunen van de horeca partij, zowel overdag als ’s nachts was er een team van Deworriers aanwezig, hier kwam bij dat er ’s nachts ook nog een leidinggevende persoon bij kwam die in contact stond met verschillende andere partijen op het terrein.

Schermafbeelding 2014-10-23 om 14.36.28

De aftrap van de week was voor Frank en Erwin die konden knallen op Loveland presents; Diynamic ADE showcase. Tijdens dit feest hebben zij alle problemen die zij tegen kwamen tot zich genomen, om deze later door te communiceren met de teams die de andere avonden op zouden pakken, daarnaast konden hun bevindingen gebruikt worden om de voorbereiding op vrijdagavond te verbeteren zodat de vrijdagavond nog beter zou verlopen. Tegen de tijd dat de eerste show afgelopen was arriveerden Kim en Twan om het stokje over te nemen.

Na een briefing van de bevindingen van de nachtploeg kon de dagploeg met frisse moed beginnen. “Lekker schoon hier” schoot er door Twan zijn hoofd, “Zo kunnen wij goed te werk gaan”. Dat klopt want de schoonmaakploeg was inmiddels flink opgeschoten. Gedurende die dag hebben zij de fouten van de vorige avond opgelost, waarna om acht uur ’s avonds de avondploeg aankwam die bestond uit Rico en Mark. Zij hadden gedurende de show de geniale optie bedacht om in een lege, schone kliko veel water tegelijk konden transporten vanuit de basement naar de barren boven, door een hoger bezoekersaantal was er meer vraag naar water, “maar dat is geen probleem voor ons” reageerde Rico nuchter. Daar was geen woord over gelogen, want door een strakke communicatie kwam het uiteindelijk ook allemaal weer goed.

De dagploeg van de zaterdag kreeg dan ook duidelijke instructies hoe het water verdeeld moest worden. De voorbereiding verliep zo goed dat de nachtploeg van zaterdag de eerste paar uur kon focussen op het ondersteunen van bar personeel bij hoge druk en het controleren van alle andere aspecten met betrekking tot de horeca. “Een heerlijk begin” zo was op te tekenen uit de mond van Bram, die samen met Rico de nachtploeg vormden. “Zeker na de telefonische briefing die ik vanmiddag heb gehad van Rico met zijn bevindingen van de avond er voor was ideaal, hierdoor kwam ik lekker voorbereid aan en kon ik direct aan de slag”.

Halverwege de avond ondervond Rico dat er bij een tweetal barren een tekort aan water ontstond.  “Dus vonden we weer toenadering tot de kliko en die stemde er mee in om weer wat waterflesjes rond te brengen” vertelde Rico, en zo geschiedt hadden alle barren voldoende gekoelde drank om de avond mee door te komen. Het slotakkoord was voor Kim en Frank die op zondag deze hele leerzame en vooral leuke drie dagen af mochten ronden. 

Wilt u meer te weten komen over de werkzaamheden die ons team verrichten? Klik dan op deze link
Wilt u contact opnemen om meer informatie op te vragen? Klik dan op deze link.

23-10-2014