Bij veel opdrachtgevers werkt Deworrying als autonome partij.

We krijgen bepaalde taken en Schermafbeelding 2016-04-08 om 05.44.27verantwoordelijkheden en die pakken we zelf op. Hierbij werken we enkel met ons eigen team en proberen op alle mogelijke manieren de andere ploegen om ons heen te ondersteunen.

Dit hoeft niet altijd het geval te zijn, afhankelijk van de situatie past Deworrying zich aan. Voor andere opdrachtgevers werken wij als onderdeel van een/hun bestaande team. Dat kan door opdrachtgevers als ‘spannend’ worden ervaren. Wij komen als Deworriers bij een team dat vaak al jaren met elkaar werkt. Toch hebben wij goede ervaringen met deze integratie;

Schermafbeelding 2016-04-08 om 05.01.30“Het is mooi om te zien hoe een externe groep het respect weet te krijgen van een hecht team door snel te leren en sneller te schakelen. De verantwoording durven nemen, taken met overtuiging uitvoeren en altijd leergierig blijven. Zo vul je een team aan. Blijf Authentiek! Blijf Deworrying!” – Gabriel Bouwman, Coordinator bij Crowd Support.  

Ja, we hebben een heel sterk team dat snel en secuur met elkaar werkt. Dat wil niet zeggen dat we niet goed met/in andere teams werken.

Is er behoefte aan een flexibele groep, slimme, hardwerkende mensen die ook nog goed binnen de huidige cultuur en structuur van een bestaande team werken?

11-04-2016